Veckorna går framåt

Hejhej!
Jag har inte haft en lugn stund de senaste veckorna. en massa extrajobb då typ alla (känns det som) är sjuka! 
Men det har gått bra. Var faktiskt ledig i helgen, min första lediga helg i september och min 5lediga dag. och dessutom 2dagar i rad, det har inte hänt tidigare!
Gick av i lördags morse efter nattjobb och sedan gick jag inte på förens igår morse igen, döskönt!

I helgen har jag varit ute och farit, i lördags var jag med familjen på tur i länet, köpte bla en cykel till pappa och tittade på kameror. i Söndags åkte vi till Linköping för skördemarknad, fika, shopping och en promenad längs göta kanal- Väldigt mysig dag!
 
Har annars haft ett par väldigt roligajobbveckor med roliga brukare, varit på utflykter osv. det gör det mycket lättare att gå till jobbet!
Igår skrattade jag så mycket så jag fick ont i magen på jobbet, vi skrattade nästan konstant i 3 timmar, haha rolig jobbdag! Var hos en ny brukare, och det brukar ju alltid vara lite nervöst men inte här inte. såå roligt ställe!

Idag skulle jag egentligen börja strax efter tolv, men fick ett sms imorse att jag inte behövdes så tidigt så jag åker över senare istället. Så hade tänkt gå en långis med vovven och hinna åka till m o m innan jag börjar! Go dag!
Resten utav veckan är fullproppad med jobb.. jobbar hela helgen också, sisådär roliga 13h dagar... men det blir bra när man väl är igång :D
 
Nu ska jag sätta igång min dag på allvar!
Ha det bra!

 
Nedan kommer några bilder från de sista dagarna!

 
Visa fler inlägg