minus på energikontot

Halloj!
Spenderar just nu mina dagar på en väldigt rolig praktikplats, nämligen Sisu idrottsutbildarna här i Örebro!
Har på bara 2 dagar lärt mig vääldigt mycket om idrotten,föreningar och organisationer, fakta,processer,teorier och ledare!
Det är väldigt lärorikt och roligt! :D Kommer ha med mig massor därifrån, dels till min egen individuella utveckling inom ridsporten men också in till skoluppgifter, och föreningslivet om det blir ett sådant senare för mig!
 
Har förövrigt sjukt mycket skoluppgifter att göra att jag är så stressad så jag gör ingenting-känns stabilt....... Haha näe, lite har jag gjort allt!
Och trots att energikontot ligger på - så har jag i kväll lyckats rida 2hästar och löpt strax över 4km, gissa vem som är lagom mör i benen nu då?
 
Imorgon har jag lyxdag då jag jobbar till bara lunch sedan ska jag hem o ha körlektion, och sedan ska Goan ridas!
vi ska spinna vidare på markarbetet förra veckan!
Red markarbete idag med Pandan, gick mycket bra!
Hon har ju lite lite ork än så länge så vi red inte så länge, men hon bleev ssåååå glad när hon fick kliva över bommarna, nästan lite för ivrig!
Avslutade med ett litet kryss på 40cm som hon flög över som om det vore 1m, med marginal och mycket rygg! Det kommer bli görskoj att börja hoppa henne senare i höst!
Lola skulle jag ha gjort samma övningar med men det blev så mörkt så vi dressyrade lite istället, mycket böja igenom och sidvärts,och sedan så övade vi galoppfattningar och avbrott!
Hon började bråka lite mitt i där också så vi backade i ca 5min och sedan så bråkade vi lite till,haha! Hon är ju för trälig när hon sätter den sidan till, men eftet dagens konsekventhet från min sida så tror jag inte hon kommer göra det igen på ett tag;)
 
Löpte ut all min ilska när jag kom hem sen, haha! skulle ta den korta turen idag men, vafasiken, jag kände för den längre och det blev bra! Kände faktiskt inte en enda gång att jag inte orkade, vilket är framsteg!
 
Nu ska jag sova!
Imorgon börjar jag strax efter nio för att åka till Kumla på ett föreningsmöte-Spännande!
Hare gött!
Kram<3
 
 
Visa fler inlägg