Hellas och mina små hemligheter

Det finns några hemligheter som bara jag och Hella delar. stunder då det bara varit vi i världen, ögonblick där jag varit så fruktansvärt lycklig att jag nästan spruckit, Ögonblick jag stått i stallet med älskade Hella och gosat samtidigt som glädjetårarna runnit ner för mina kinder för att just där och då fanns bara vi. Stunder där jag varit så fruktansvärt lycklig att det var just Hella som vi hittade i maj för över 3år sedan. Stunder som bara vi delar och som bara vi kan förstå. Det har hänt måååånga gånger att vi bara blivit kvar i stallet för att gosa och mysa, när hon stoppat ner huvudet i mitt knä när jag suttit på stallgången. Stunder då hon kommit och buffat mig på axeln för att pigga upp mig eller de ögonblick hon försöker pigga upp mig när jag varit lite sur på henne. All gånger vi hoppat och hon ska hjälpa mig höja genom att buffa på bommarna och riva hela hindrena! När hon lägger huvudet på min axel och suckar eller när hon gosar runt i mitt hår..
Allt detta och så fruktansvärt mycket mer har vi hunnit med på tre år!
Dessa stunder kommer jag alltid ha med mig, stunder av total lycka. Stunder jag är så totalt lycklig att jag har fått uppleva!  Jag är så otroligt tacksam över detta och att det var just Hella. Den goaste hästen man kan hitta<3
 
Det finns ingen annan jag någonsin känt såhär för eller med. Och ärligt talat så tvivlar jag på att det kommer hända igen. Hon har varit min lycka i livet såå länge nu och efter allt vi har gått igenom tillsammans så.. ja! Vet inte hur jag ska klara mig  utan henne. Men jag vet att det är en ännu jobbigare period som kommer nu..
 
Idag gjorde vi "slut showen" som min tränare sa. Vi körde en träning idag och trotts att hon va lite trött och inte alls så ihop och samlad som hon varit den sista tiden så var hon riktig fin och visade upp sin fiiina ruuunda form och sin näst bästa sida. hon var så kul att sitta på.. och jag kände verkligen minsta lilla detalj som jag gjorde och hur det påverkade, kunde verkligen tänka på att rida!
 
Kommer sakna henne mer än någon kan tänka sig och jag har så fruktansvärt ont i hjärtat.. Men imorgon vid den här tiden är jag "hästlös" igen, vilket jag inte varit på över tre år...
 
Har Lola jag ska rida hela nästa vecka och Goa har jag också nästa vecka+ den nya hästen, så jag har hästar att rida och jobba med men det blir ju aldrig riktigt som "ens egna" när man rider några dagar i veckan eller några intensiva perioder! Men jag är jättaglad för alla chanser jag får att utvecklas! Goa ser jag fram emot att sitta på då det var länge sedan nu! Lola är alltid något att lära sig på med alla hennes bus ;)! Nästa vecka ska även jag och Lola upp på små mini pass på banan för att böja henne lite efter skadan!
Hoppas ni har ett roligare avslut på denna sommar än vad jag har.
kram
Bilder fotade av Anna Jansson!
Visst är Hella och Lola fina på sista bilden?! sötaste puttarna<3
Visa fler inlägg