Rörigt

Mitt liv är lite upp och ned just nu.Mycket Rörigt med andra ord!
Chefen på mitt nya jobb verkar ha rört till det lite och lagt in pass på mig under skoltid och nattetid.. så har strulat med att mejla dit ett antal gånger dessa dagar!
Jag har haft medarbetarsamtal ute på Donken och också blivt uppsagd från det jobbet, vill inte gå in på det så mycket men nej jag har inte misskött mig eller varit dålig, snarare  tvärtom jag har varit duktig,lättlärd och kämpat för att få andra att vara bra och det märks att jag trivs men hösten är förändringens tid och iår har inte förändringen skett så många måste avgå, jag är yngst och också senast anställd så jaa.. men står kvar med nr och allt så om någon säger upp sig eller dyl. så kommer jag få ta upp min anställning igen och detta inte sker så har jag garanterat jobb från april till oktober nästa år igen så det känns faktiskt ganska bra, säsongsjobb liksom ;) 
 
skolan strular och jag har varken tid eller lust till spec. mycket just nu.... nivet
höstenharpreciskommitifattmig period, sådan är jag inne i tror jag!
På allt detta väldigt förkyld och konstant trött!
I helgen kör jag mitt sista ryck på donken och jag ska banne mig inte göra dem besvikna! tråkigast ska bli att lämna alla kollegor och kompisar som får en att glömma vardagen för en liten stund! för det är just det här jobbet har fått mig göra, precis som att åka till stallet, det är som en fristad där man får glömma sitt liv för några timmar och bara träffa en massa energigivande kompisar och ha kul ock fokusera på jobbet liksom, jag har trivt otroligt bra på donken och jag har lärt mig och utvecklats i min själv som människa otroligt mycket detta halvår också! :D
 
Imorgon ska jag iaf jobba kortpass- 3timmar sedan ska Hella få komma ut och trimmas lite dressyr på banan, vi tävlar ju visst nästa helg... så jag måste börja plugga program också.. ;)
 
menmen iaf kommer ni nog inte höra av mig på ettt par dagar, ska försöka komma iordning med livet igen och få kläm på allt som måste göras och allt som kan glömmas!
Hoppas ni haft en bra vecka!
Pusspuss<3
Mitt absoluta allt<3
 
Visa fler inlägg