För att jag älskar dig, så som du är

Vad är det med mig och söndagar?!
typ varje söndagkväll bubblar känslorna över och jag blir asdjup och fundersam, kanske har man precis börjat slappna av efter veckan?
Hahah jaja, alltid skönt att få släppa ut allt för en liten stund, nu ska man tillbaka till skolan, le och vara glad,plugga och kämpa i fyra-fem dagar till!
Pluggat i vad som det känns hela dagen!
Imorrse började jag med och skriva uppsats i historia, ska skriva den helt finish imorgon! har sedan pluggat franska i timmar, det är jättelätt när man sitter med allt framför sig, men såfort man börjat tänka på annat och har plockat bortg grejerna fattar man ingenting :(
ååh vad jag hatar franska!
vid halv sju gick jag och mamma ut o powerwalkade typ 5km, skönt att få ta break och röra lite på sig.
pluggade lite till innan vi åt och sedan har jag tittat på film med mamma och haft det mysigt.
Bara vi hemma nu då syster åkte till rhodos idag och pappa o Jesper är på gubbhelg nere i torpet och kommer hem imorgon!
Har varit ute och provat sadlar på Hellis också idag, 2 st kunde vi rensa bort direkt och två ar jag kvar i stallet, Anna kommer förbi och kikar på dem imorgon, är ngt osäker på båda så det är bra att hon kommer, annars får vi helt enkelt åka o hämta ett gäng nya!
Imorgon=måndag den 1oktober (shiiit vad tiden går fort nu!) iaf och det betyder fransakprov, MARTYR! borde inte få existera,man kan inte andas förens man fått tillbaka det och då är man säker på att man fått F! jag kommer seriöst bli heelt deprimerad första gången jag får F på ett prov :('
Uscha mej!
på tisdag är det franskaprov, IGEN! denna gång grammatikprov, hatar verkligen allt som har med franska att göra! :(
jag kan göra mig förstådd och något gramatiskt fel här och där gör väl inget?! :O
Snaart kommer det upp ett inlägg om mina planer med Hellas den närmsta tiden och sedan ska jag kolla williams lista!
Ha en god natt så höres vi i veckan!<3
För du betyder allting för mig
Visa fler inlägg