Många bollar i luften

Hejhej! Det har varit tyst här ett tag nu men jag har så många bollar i luften samtidigt att jag faktiskt inte hinner allt hela tiden, bara att acceptera! 
Förra veckan var det ju Norrköping mån+tis, på tisdag kväll red jag även igenom Hella och programmet till onsdag kväll!
Regn och rusk i onsdags men vi tog oss dit och startade våran start! Bleeev väääldigt stressad innan start pga dumma kommentarer från en funktionär.. som tyckte att jag var sen för dem låg så pass mycket före i programmet.. så därav blev framridningen inte riiiktigt som jag hade tänkt mig, utan lite haspig och stressig, men det gick bra ändå. hon kändes väldigt mjuk och fin ute. in på banan blir det alltid lite spänt, eftersom det är tomt och ensamt.. men vi lyckades ganska bra, tappade faktiskt inte sååå mycket ridning heller under programmets gång utan höll det ganska bra.. slarvade dock med vägarna istället- sjukt onödigt.. ena galoppen blev lite hej kom och hjälp mig men andra satt asbra! travprogrammet är jag väldigt nöjd med överlag! Gjorde några sånna där onödiga missar som vanligt-saker att tänka på tills nästa gång.. Iaf så blev procenten 62,9%  så jag är väldigt nöjd ändå... 3%mer än Personbästat förra året, och nu kände jag dessutom själv att det fanns mer att hämta :)
i Torsdags så pluggade jag... och i fredags med.. Helgen spenderades med hästar-som vanligt!
Lördagen red jag först bommar på Hella sedan hjälpte jag Elisabeth med hoppningen! och på kvällen kom släkten och så blev det lite kalas!
Isöndags var jag uppe och red ut på Hella med E och Lola! sedan åkte vi iväg till Askersund på tävling med Goa! 2 bra starter även denna gång, såå kul att se på och vara med! :D
idag så har jag varit i skolan först och sedan har jag Dressyrat lite på Hellan- tanken var att jag skulle träna galoppen idag men det blev inte så då hon var totalt jäkla omöjlig- fågelskådaren Hella kom fram.. så vi jobbade på ställning och böjning och form+rygg istället, men det blev bra det med!
efter det så red jag Lola- var över 2veckor sedan jag satt på henne sist men det kändes som igår när jag väl kom upp- red fram lite dressyr, mycket öja och ride igenom, mjuka upp och jobba i form, sedan hoppade jag lite- sååå jäkla kul!
Hoppade dessutom 70cm hinder som om det var 40! jätteskönt och kul! vill bara hoppa meer och meer! :D
Haha jaja, sen gjorde jag stallet sedan har jag provat på att göra en jättegod pastagratång med kyckling och curry- den blir det definitivt att göra flera gånger! :)
 
Nu ska jag försöka sova, ska upp kvart i sex imorgon och åka till Stockholm med skolan.. kan inte bestämma om jag är taggad eller inte... hoppas ni får det bra tills vi hörs nästa gång!
Kraam<3
fina Lola!
 
 
Visa fler inlägg