Hästfridag med jobb

Hallojsan!
detta är första dagen på flera månader som jag har haft "hästfri" dag!
Det känns jättekonstigt att inte har varit där! (Frida har alltså haft henne idag-jag har inte skitigt i henne!)
Men jag har istället jobbat hela kvällen. Idag skulle jag ju klara mig själv också.. hehe, det blev lite fel då och då men annars är jag väldigt nöjd, såklart det får va lite småfel i början spec när det är så stressigt!
Stod iaf i köket och gjorde en massa hamburgare osv. och det är jättekul, tiden bara flyger fram!
dock så äre stressigt som in i hel*ete! så jag gjorde lite småfel men va gör detom hundra år, jag lär mig ju!
lite småsegt i början när man inte riktigt hade koll och både glömde det ena och det andra men när man väl körde järnet var det askul. Dock var det också lika skönt att få gå hem, trött som satan i ryggen och huvudet efter denna kväll! Nu jobbar jag nästa gång nästa torsdag och då lär det vara knökat med folk och bli ännu mer att göra!!
Men jag ser fram emot det.
 
 
Ytterligare 2 skolarbeten har checkats av idag också, ett i kommunikation och ett i naturen, och det känns himla bra just nu! Endast 1 uppgift kvar på hela 1:an nu-underbart! Bara 2 år kvar till studenten också dessutom-underbart!
Imorgon ska jag och Hella ut på långtur i skogen-oavsett väder och sedan ska jag in och titta på syster och Oscar på balen, efter det blir det käk hos m&m- alltså är dagen till stor del redan planerad imorgon-gött! :D
 
Nehepp-nu ser jag fram emot att få sova- det var riktigt länge sedan jag var såhär slut i huvudet som jag är just nu.
Kramizar<3
långtur med pollarna i mitten utav augusti förra året!
Visa fler inlägg