Förra veckan

Hejhej!
Förra veckan flöt på bra, det var lite stressigt att hinna med allt, det var ju trots allt lov så lite kul vill man väl göra ;)
I måndags mötte jag upp Linnea och Emma på stan och så planerade vi lite inför Tisdagskvällen då vi hade en överraskningsfest med en massa människor för Frida. Vi var ute och åt på resturang, riktigt god mat! och hade en bra kväll!
Sov kvar inne i stan sen och åkte där ifrån direkt till jobbet på onsdagen, lagom trött ;)
Men det var kul :)
 
Jobbet flöt på, var dock riktigt trött hela veckan så det var lite segt emellanåt men jag överlevde!
Denna vecka har varit lugn hittills, har kommit igång med träningen igen efter en liten vilovecka förra veckan då jag bara var ute och sprang ett par gånger.  Har kört ben måndag och igår arm/överkropp. Så nu är kroppen helt slut- skönt!
 
Idag har jag varit och hämtat lite sponsormaterial till UF-mässan som är om strax över 1 vecka, spännande!! :D
Får väl hoppas på att det blir bra iaf!
Red förövringt Pandis i Lördags, gick väl.. haha jaa... Dem smällde smällare ute i Samsala precis framför oss, kanske en sådär 30m ifrån= livrädd häst och avslängd ryttare!
Som tur va gick allt bra denna gång, hon galopperade hem i panik och jag fick hjälp utav andra snälla hästmänniskor i Samsala som skjutsade mig tills stallet och samlade ihop delarna efter vägen!
Allt höll, förutom ett par redan trasiga tyglar! vilket var skönt!
Både jag och Pandan klarade oss utan skador och jag böt träns och hoppade sedan upp och red en sväng igen, väldigt stressat till en början med hon lugnade sig tillslut och fann sig i att vi skrittade och tog det lugnt!
Jäkla idioter till barn att skjuta smällare mitt på dagen, en dag som det dessutom är förbjudet att skjuta på :/
 
Till Helgen väntar Göteborg och Göteborg horse show, wiie!
Lite tråkigt bara att inte ha någon häst att kunna köpa saker till, men jag sparar ju lite pengar ;)
Börjar dock längta efter en häst nu igen, och funderar mycket just nu på hur framtiden ser ut. Vill komma igång och träna och jag är såå avundsjuk på alla som är igång på dressyrbanorna nu!
Jag vill också! :(
Ska försöka ta tag i saken och så får vi se hur framtiden ser ut!
Kram<3
 
<3<3<3
 
Visa fler inlägg