Träning

Ni kan aldrig gissa vad jag gjorde här en kväll i veckan!
 
Lola och jag var iväg på hoppträning! Lolas allra första hoppträning och vår första träning tillsammans!
Det gick.. förvånansvärt BRA! vi hade förväntat oss kaos, om vi ens kunde lasta henne liksom, hon är inte lastad sedan i förra vinter/våren då hon var sjuk och så nu liksom, hon är inte villig annars heller men nu bara klampade hon rakt på! gick av någon gång med sedan på igen så ja.. vi var ute i god tid! 
Vi förväntade oss att hon knappt skulle gå in i ridhuset själv.. vara rädd för allt, kasta sig, sparka, stegra och tvärvända, ungefär som passen hemma ser ut ibland fast 100ggr värre i nytt ridhus med nya hästar osv. vi skulle räkna gångerna jag ramlade av,haha!
Hur tror ni hon betedde sig? JÄTTEBRA, spänd som fasiken i uppvärmningen men inte värre än hemma! hon var lite rädd för hörnen, utgången, vägen mot uppställnigsstallet och alla bommar och hinder men när vi väl travat, bråkat lite och jag fik igenom henne så var det ingenting längre! fram till första galoppen så att säga, haha studsade åt alla håll, men mestadels rakt upp i luften, gick inte nära ena långsidan men efter det så bara flöt allt på!
började hoppa fram på en s serie, eftersom hon är ganska grön så var det självklart att vi fick lägga volter runt osv. gjorde det första gången vi kom, o så kom jag i trav också men sedan bara rullade vi på utan svårighet! sedan gjorde vi lite omhoppningssvängar på några oxrar, plättlätt, hoppade serie med en studs i mitten-plättlätt hoppade en mini bana på 4hinder-inga problem!
JAG SATT OCH LOG, har aldrig varit med om något roligare, visst studsade hon lite efter vissa hinder i början men sålänge det är för att hon visar glädje så va fasiken!
Öronen var spikade framåt, hela passet!
Vi hoppade en konditions och teknik bana på 11hinder utan problem! Jag fick jobba, jävligt mycket det ska jag inte ljuga om men emellan var det mest att sitta och hålla i sig så att hon fick göra det hon skulle!
Kan inte förklara hur nöjd jag är! FANTASTISKA HÄST!
Hoppade inga höjder utan mer teknik, och så var det ju första gången, så vi höll oss på runt 50cm- men det var alldeles lagom för oss!
Nu är jag jättesugen på att testa på en pay and jump med henne, på typ 50cm, det kan hon skritta över, meeen vi får se vad tiden utvisar!
 
 
 
Här kommer film från träningen, först lite värmning och sedan 2misslyckade hopp- där hon hoppade riktigt bra men jag var trött och hade svårt att hänga med och sedan  hoppar vi hela banan!
 
 
 
Verkar vara något knas på Blogg.se? går inte att bädda in filer i inläggen just nu? Jaja här är länken till filmen, ska försöka bädda in den i ett inlägg såfort det går :D
Puss<3
 
Visa fler inlägg