Häästisar

Hej!
Har haft en rolig vecka!
Hängt i stallet varje dag efter skolan!
I onsdags och torsdags så hade jag Goa.
I onsdags var vi uppe på banan och dressyrade lite lätt. Hon var lite stel men det mjukade vi snart upp. Gjorde lite alla möjliga skolor men mesta fokusen låg på att sitta ner i sadeln,vilket gick riktigt bra. Jag trodde att det var nästintill omöjligt men nu har jag kommit på en teknik så jag sitter ganska bra. behövs lite mer balans och styrka i mig men det tränar jag upp!
Goa, lika fantastisk som vanligt skötte sig nästan exemplariskt även när jag studsade runt som en studsboll på ryggen.. ;)
Men jag är riktigt nöjd över det ridpasset iaf!
I torsdags var vi ute på stubbåkern och dressyrade, i hoppsadeln då dock då vi delar på dressyrsadeln till hästarna.
Det var kul, hon tände till lite och busade!
Vi lekte lite med olika former och vi lekte lite med övningar, 8:or, volter,snett igenom och så på slutet gjorde vi galoppserpentiner med byte i varje, så sjuukt coolt att sitta på en häst som kan och kan lära mig!
Det är lite lättare att arbeta i galopp  så när man är på ett lite öppnare ställe och jag utnyttja större ytor.
Igår i skolan så hade jag bara ledarskap och svenska.
På svenskan började jag och Nathalie fila på vår affärsidé! jag hoppas att detta kommer bli jäkligt stort! Men det ska bli ett sjuukt kul arbete att göra och jag hoppas att vi får många nya erfarenheter och lärdomar av detta.Det är något jag aldrig varit i närheten att göra ens någon gång!
 
Sedan på kvällen var jag ute o körde Bonix! Jesper fick följa med o sitta i vagnen :D
Nu ska jag upp o packa! Ska vara borta tills  imorgon kväll!
Idag ska vi ner till Norrköping och åka till DressyrHoppet där Elisabeth ska träna med Goan, sedan imrogon åker vi till Linköping på tävling!
Det ska bli sjukt kul!
Vi hörs!
Kram<3
Jag och Goa i vintras!
 
 
 
Visa fler inlägg