Barca 2014

Vet inte ens vart jag ska börja om Barcelona! Vilken sjuk resa!
Var inte så taggad när vi skulle iväg, men resa blev låångt över förväntan!
Sol,värme,shopping,party och en hel del häng med många härliga människor!
Men vi var ju där på skolresa, så vi har även besökt många ställen,såsom internationella skolan i Barcelona, Eu University, åkt på sightseeing osv.
Sett allt man ska se i Barca.
En helt fantastiskt stad är det, och till och med jag som säger att jag aldrig åker till ett ställe två gånger säger nu att denna stad vill jag flytta till, fantastiska stad och land! 
Dock så va spanjorerna otroligt dåliga på engelska... så första kvällen när vi gick lite vilse på vägen hem var det svårt att fråga människor eftersom få förstod.. jaja, Tillslut fick jag fråga en sjukt söt ung kille om åt vilket håll den "stora gurkan" låg  åt. Vi bodde nämligen alldeles intill den så om man hittade den hittade man hem!
Såhär såg den ut, hahahah!
Första dagen när vi kom ner så kollade vi lite på stan, var ute och åt middag och sedan gick vi hem och sov, hyffsat trötta efter att ha varit uppe i 1dygn!
Efter det flög dagarna iväg alldeles för fort, vi shoppade en massa, gick flera timmar varje dag på stan, var inne i den fantastiska salu hallen som låg längst ramblan, Vi var på sightseeing en kväll och kollade på Barcelona från "ovan" vi kollade på de olika OS-stadion, os hamnen, var vid den stora kyrkan, besökte parc guell,  var nere vid havet och såg alla möjliga olika saker. Hamnade mitt i en demonstration och shoppade ännu lite till..
 
Vi hade typ 20grader varmt, gick i kortärmat och linnen tom på kvällarna, det var ljust fram till typ 7 på kvällarna och det var bara underbart att få komma iväg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blandade bilder från hela resan!
Vi kom på att alkoholen var billig (haha).. vi hade en natt där vi baara satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi var uppe 8 varje dag! vi var avprickade 00.00 varje natt och var på våra rum strax efter.
Vi bodde på samma hostel som en klass tyskar på klassresa, i vår ålder. Bara killar.. Behöver jag säga mer?
Vi festade med dem en kväll.. Blev utelåsta från vårt rum och fick sova hos dem.
Den historien är lite för rolig... Hahah det slutade med att deras lärare stormade rummet morgonen efter och sa till dem att de skulle städa och gå på frukost..
Hahah ja, vilken resa!
Lätt bästa resan detta år iallfall...
Vi hade det så sjukt roligt. Men det var inte så lätt att dela ett pyttelitet rum med 3andra tjejer, som skulle dela på 1 badrum och den lilla ytan som fanns.. Hahah vi hade våra fighter..
Men överlag var det en sjukt rolig resa! Skulle lätt göra om den igen! :D
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg