Ett kort hej!

Tänkte bara kika in och säga hej!
jag ligger redan duschad och klar i sängen för att sova, har jobbat en 10h dag idag med endast en halvtimme emellan två ställen. Grannarna trodde nog jag var galen när jag kom hemcyklandes, sprang ut med hunden, sprang runt i huset och sedan kastade mig på cyklen därifrån igen, haha!
Jaja, nu är dagen gjord och den har faktiskt varit ganska så skön ändå, mitt på dagen blev det en promenad- alltid skönt med frisk luft. 
 
Dock ganska svårt att hålla kaloriintaget ganska lågt när man jobbar som jag, fika,fika,fika- kan nästan inte tro att äldre gör mer än att fika på dagarna. På mitt em pass som är 5h så fikar vi 2 gånger, och man får inte säga nej... haha jaja!
Får väl röra på mig desto mer istället. 
När jag kom hem och hade ätit middag tog jag med Jesper och så gick vi en 40min promenad i det härliga vädret, det var riktigt skönt men det känns fortfarande som om all mat står mig upp i halsen.. 
 
Nu ska jag krypa ner och sova, imorgon slutar jag 15.00 efter det ska jag upp till kontoret och träffa chefen, skriva på lite papper och planera inför hösten!
Det blir gött. 
Ha det bäst, Kram
 
Visa fler inlägg