Sparkar igång livet

Hösten som numera är kommen syboliserar en nystart för många, och även för mig. 
1 vecka utav min höst har än så länge gått. Och det känns super, kosten är på g tillbaka till där jag var förra året, träningen likaså. Jag jobbar myycket, denna vecka har nära 48 timmar spenderats på jobbet, jobbar morgon, dag, em, kväll och snart natt också. 
Känns gött att vara igång. Har gått brevid hos 1 till, veckan som kommer kommer jag vara hos en annan och jobba ordinarie ett par pass för den jag gick brevid förra veckan. Det gäller att hela tiden hålla koll o kalenden för att veta vart man ska vara, men det är kul!
 
Har haft ledig helg, gick av vid 16.00 i fredags efter ett bad-pass, fick komma hem och byta om innan det var dags att åka in till Örebro, äta på Mamma Mia och gå på bio med familjen, "Odödliga" såg vi och den var väldigt bra!
Annars i helgen har jag tagit det lungt, laddat om för en  ny vecka med en massa jobb :) 
Har band annat varit på Marieberg, på kvarntorpshögen, hos mormor och morfar, farmor och farfar och promenerat!
Även hunnit med att sova ut. 
 
Idag har vi häsr hemma även gjort Chiapudding, glutenfritt super bröd och "brownies" på dadlar,nötter,kokosolja och kokosgrädde- nyttigare alternativ till fikabröd!
Vi går in på en glutenfri matvecka, det väntar även- böngryta, fiskbiffar med zucchinipasta, kycklingburgare med sötpotatis och linssoppa.- Bra vecka med andra ord! 
Det är roligt att laga god mat, vilket hela veckan består av!
men hädanefter så blir det chiapuddig eller chiagröt till frukost, får prova sig fram vad man tycker är godast!
Det är kul att prova nya grejer som blir lyckade tycker jag. Och puddigen var perfekt att ta efter vår långpromenad på 1mil idag!
 
Imorgon börjar jag 07.30 men slutar tidigt, så ska passa på att göra något på em! Men nu ska jag sova för att orka med morgondagen. 
Hoppas ni alla haft en bra helg!
Vi hörs<3
Känns som igår<3
Visa fler inlägg