Torsdag

Halloj!
Blev en låång dag och sen kväll ikväll... En av tävlingshästarna fick nämligen kolik när vi näästan va klara med stallet så vi fick släppa allt och försöka ta oss ann den.. intensivt men en bra erfarenhet då det var första gången jag var med mer än i teorin vid kolik.. det gick väldigt bra för han iaf som tur var och nu är det över och jag är inne!
Tränade för Chrille som sa en heel del kloka ord och nu har jag verkligen fattat hur jag ska rida Hella! han förklarade jättebra och hans metoder fungerade!  Han har själ en häst som varit likadan som Hella är så han sa liksom hur jag skulle lösa alla knutar och vad jag skulle göra för att få upp ryggen och lite så! Det var asbra iaf! väldigt nöjd, som vanligt med dagens pass!
 
Annars varit en hyffsat lugn dag, fick ut och in alla hästar i tid, skritten fungerade så vi körde ut lite hästar där oså!
 
Haha näe vet inte vad jag ska skriva mer.. men ah, imorgon äre sista dagen så förhoppningsvis kommer jag ha liite lättare att gå upp ur sängen då! ska börja packa och fixa allt imorn kväll också!
 
Hoppas ni hare gött, vi hörs, kram<3
Gamalt kollage, men jag saknar sommaren!!!
Visa fler inlägg