Måndag 26/5

Hejhej!
Idag har jag haft en bra dag...
Började dagen med att försova mig efter en mardröm och vaknade då med oro i hela kroppen, kom iväg till skolan i tid iaf och hade pedagogiskt ledarskap.. vilket ar kaos!
Sedan flyttade vi på samen och hade den på fm istället så vi slutade typ halv 12. Efter det gick vi till matsalen och åt lunch innan Natta och jag begav oss upp på stan för en liten shoppingrunda, den blev lyckad!
Köpte två klänningar på HM och ett linne på Bik bok, sedan gick vi upp till Anna och fikade lite innan vi gick mot stan igen, satt på soldäcket och solade och senare på en gräsplätt för att det blev för varmt i solen..
Vid halv 5 började vi gå mot Strike och co. för lite Bowling med alla samklasser i tvåan.
Vi var uppdelade i lag redan innan så det var bara att gå in o gå till sin bana!
till en början gick det ganska bra för mig med sedan så gick det skit... tycker bowling blir lite långtråkigt efter första omgången liksom... jaja efter det fick vi god mat också!
vi gick därifrån vid strax innan sju och då gick jag över stan och köpte jordgubbar med mig ner till syster!
Har nu spenderat kvällen hos henne med att baka kladdkaka och äta med jordgubbarna, kollat på tv och myst. Sover här i natt och går upp tidigt som katten och åker hem till min säng imorgon bitti när hon ändå ska upp o jobba.
Är ledig imorgon också så tänkte ta mig en ridtur på Hella och en på Lola och sedan försöka städa upp lite i mitt rum och så.
Nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra måndag.
Kraam
Visa fler inlägg