Jul, Igångsättning och ett nytt år

Halloj!
Förra veckan spenderades i Göteborg. Liseberg,julshopping,julafton,julmat,mer shopping, utflykt till Öckerö m.m! En bra vecka i Göteborg med familjen, - syster såklart som är i NZ!
Menmen, i Fredags åkte vi till mjölby (vi kom hem tor, kv) och tittade lite på sharpman, men det va inget vidare! fick med mig en ny hjälm hem,och en foderhink + att Hella fick ett nytt regntäcke:) 
I Lördags var vi in på Rean på M-berg, inge vidare där heller, och telefonen jag skulle köpa/få i julklapp fanns inte inne! 
I Söndags var tanken att jag skulle börja sätta igång Lola igen då hon fått haft vila under min Göteborg vecka och bara gått någon gång lite lätt, men icke sa nicke, när jag fångat in henne och kommit in i stallet så upptäckte jag en tappsko och en väldigt trasig hov. så det blev pyssel och mys tid istället! 
Klippte svansen, typ 3cm och sedan klippte jag av hennes raggiga aslånga man, så nu börjar hon likna en snygg-häst lite igen! Inte gjort det sedan i oktober så det var på tiden! Dock blev manen sne och vinn och väldigt ojämn, dessutom måste jag klippa av några cm till för att det ska bli lagom längd.. men hon tröttnade efter ett tag så jag får ta resten en annan dag! Idag fick hon på sig en sko igen så nufår jag börja med lite igångsättning imorgon istället, som jag längtat faktiskt! :) 
Tänkte dock börja uppe på banan då hon kan vara ganska galen, och spec. efter att ha stått! :) 
ska prova nytt bett också så får vi se vad som händer!
Hella har gått bra de senaste dagarna! Hon hade ju en ryttare när jag var borta så hon har verkligen fått ordentligt med motion och blivit sååå välskött! Möttes i torsdags kväll av en glad och vääldigt ren häst och den renaste boxen jag någonsin sett, mihihi, så kul när man lyckas pricka rätt, en tjej som verkligen uppskattade att ha häst igen och som tyckte det var superkul och en häst som älskaat att bli ompysslad under dessa dagar!
Igår var vi uppe på banan och hoppade lite, hon var supersnäll men taggade järnet och bokstavligt talat bara flög över!
idag fick hon stå, men imorgon ska vi ut på årets sista mystur!
 
Till nästa år ska jag komma igång med båda hästarna, nu har vi alla 3 haft vår välförtjänta vila men nu äre dax att börja träna inför en ny tävlingstermin! Hella och jag ska ut på Ponnybanorna och förhoppningsvis kommer vi ut och tävlar riktigt mycket iår! Lola får vi se hur det går med, om vi lyckas hitta tillbaka till varandra igen, hon är ju så förskräckligt stoig och sur, och testar vääldigt gärna så ja.. men henne får vi helt enkelt se! har förhoppningar om att iaf hitta en tränare så vi kan komma igång med det! Och så kommer ju Anna hem i Mars igen så då tar hon över igen! Men visst skulle det vara kul att komma ut någon gång med henne också!..
 
Under 2014 kommer jag fylla 18, vilket innebär att ponnyåren är slut, men det innebär också körkort och bil, weeei! :D 
imorogn på nyårsafton så kommer jag vara hemma, med Jesper och Mira ;) 
De planer som fanns sket sig och ingen verkar vara hemma annars så jao.. det blir en nyår i min ensamhet, vilket iofs kan vara ganska skönt! Men men det får bli som det blir, det kommer ju fler nyår!
 
Inför 2014 så vill jag bara skippa nyårslöften och allt därtill. Jag vill hellre göra mig påmind av det fina i mitt liv! Jag kan vara otroligt tacksam att jag får syssla med det jag älskar allra mest och att jag just nu har 2st otroliga och charmiga hästar att ta hand om varje dag! Jag ska vara glad att jag har en så fin familj och mycket mer! men det kommer jag ta till mig och försöka uppskatta mer inför 2014 iaf! :D 
Hoppas ni haft en bra jul, och får en bra nyår!
Puss<3
2014 kommer leda till nya möjligheter, misslyckanden, lyckanden och chanser!
 
 
 
 
Visa fler inlägg