Full rulle trots oplanerad dag

Hejhej!
Idag hade jag planerat att göra precis ingenting, men... ja.
Hjälpte mamma att baka o laga mat i flera timmar, kollade klart slutet på en film, var o red, tittat serier och varit ute på springrunda!
Så denna dag fylldes också upp.
 
Pandan var bra idag, det blev en tur till banan istället, hon var livrädd för ett utav hörnen i tyr vart 3-4 varv.. skenade tvärs över hela banan, haha!
Annars var hon ganska trevlig, lite spänd och stel bara :)
Lolan såg också fin ut så ska bli kul att få rida henne imorgon.. var ju någon vecka sen jag red henne på banan, så imorgon blir det lite dressyr!
Jobbar ju somsagt men tror jag hinner med stallet och en ridtur på kvällen iaf!
Har även fått ett väldigt intressant samtal idag- drömmen av alla drömmar! Så nu håller alla tummarna och tårna närmsta veckan och om det blir aktuellt kommer ni får veta det då!
 
Ska faktiskt bli ganska roligt att få gå till jobbet imorgon, trivdes ju himla bra där i sommras och nu ska jag jobba som mig "egen" och inte bara vara praktikant! Miihihi nu är det på riktigt! Hahah näe men det ska bli spännande :)
Ser dock inte fram emot matlådor, tidiga mornar och när jag slutar är det mörkt ute igen.. jaja! Det positiva väger nog över iaf :D
 
 
På tal om en heelt annan sak så håller jag på med ett ganska roligt bildprojekt nu, som jag hoppas kuna visa för er snart!
Min lille kisse, är som en svans på mig, och är med mig ÖVERALLT! nästan hela tiden, så har börjat ta kort i varje situation.. haha fett kul!
Dock ångrar jag lite att jag inte hade med mig mobilen in i badrumet när jag duschade här ikväll, hon vakade över  mig som en hök då ;)
 
Nu ska jag sova och ladda ordentligt inför en tidig morgon.
 
Hoppas ni haft en superhelg!
KRAM<3
 
En hoppträning med Lola i vintras..
Visa fler inlägg